DIY

DIY: Nagler

Dere husker vel nagleshortsen?
ALLE hadde den. Lange naglekøer på panduro.. Alle skulle mekke sin egen shorts. Man kunne se den overalt......
Vi synes det tok litt vel av...
Men du, vent! det betyr jo ikke slutten på nagler! Det handler bare om å tenke annet en slitte levis shorts. Det er bare å hive seg på, det er jo et hav av andre muligheter! Enjoy!

-Boots-Converse-Gensere

Tumblr_mcmoa7ci6k1qcgf27o1_500_large

-Mobilcover-Plaine høye hæler du kan freshe opp
Tumblr_mfm643n1s11r57cxso1_500_large


-Bh-Denimjakker /skjorter


Nagler er vanligvis dyrt, men vi har funnet en ekstremt billig side, som selger mange nagler til lav pris, nemlig verdenskjente EBAY. Vi har selv bestillt 600 nagler derfra og hver eneste nagle har vært perfekt. Vi anbefaler dere å bestille med "No shippment", hvis ikke kan det bli dyrt.


Lykke til, søte dere!

DROPP å kjøpe noe nytt

Ikke gidd å bruk den siste krølla 500lappen din på en en dyr, unødvendig genser eller hva det måtte være. Følg den nye trenden; Gjør det sjæl! Dette er noe fler og fler vender seg etter, blandt annet Jenny Skavlan. Fresh opp kjedelige plagg i garderoben og lag nye. Bare se på all denne herlige inspirasjonen! DIY  Do it yourself!

 

Galaxy shorts

Kors på ryggen

Vannfall smykke

Armbånd

T-skjorter med trykk

(elsker veska på slutten)

 

 Et tips til: En annen måte å spare penger på, er bytting av klær.  Du og venninnegjengen din kan samles en dag og bytte klær. Lag deilige småretter, og ha en koselig byttekveld! Ønsker dere å lese om den nye trenden og mindre shoppingforbruk, har vi selfølgelig lenket det til dere:

Venninnepakt mot shopping

Jenny Skavlan puster liv i gamle klær