Inspiration

Kunne du ikke GIDDET Å KOMME NÅ?

Ja,plis'a?

Kjære sommer...... Du som jeg er så inderlig glad i. Du som gir meg så mye livsenergi,godt humør, glede! Du som girl meg så mye motivasjon til skolen. Du som bringer frem latteren i meg. Du som gir meg tid til koslige stunder med venner. Sol. Sommerdrinker. Smoothie. Is. Slitte levis shorts. Saltvann. Saltvannshår. Chille med bok i hengekøya. Jordbær.  Glad musikk. Sitte på bryggekanten. Vasse i vannet. Bade. Kjenne lyden av bølgeskvulp (og du ikke kall det en klisje det der, for det er det herligste) Men,altså...........Lange,mørke dager... Tørre ekle hender.  Mindre motivasjon...Være mye mindre utendørs.......Sibir-kulde!!!!..............Kunne ikke du kommet snart? Skynde deg litt? Det hadde jeg satt stor pris på,jeg savner deg!
 hva forbinder dere med sommeren?

 

 

ENDELIG! Julesalget er i gang

I den anledning har vi gått nøye igjennom kjolesalget på asos. Det var mye skrap der! Masser av rare kjoler som ser skikkelig billige ut.........Men, dere, calm down! Dere skal få slippe å gå i gjennom hele 230 sider på jakt etter fine kjoler -  vi har gjort jobben! Vi har gjennomskuet alle kjolene, og filtrert ut billige skatter til dere! Det går i rødtoner og sort. enjoy!
1. Annerledes, skiller seg ut, men kul! Hva med en laid back jakke eller et tynt belte til? 90 kroner - Her

2. Søt sommerkjole som kan rockes opp med skinnjakke! 120 kr - Her

3. Rødt er hot! 200 kr - Her

4. Tøffe skulderdetaljer! 250 KR - Her

5. Perfekt fasong! 180 kr - Her

6. Kul versjon av den lille sorte! 200 kr - Her

7. Trendfargen i år! 150 kr - Her

8. Fersken er hot! 150 kr - Her

Hvilken likte dere best?

Iskaffe

På en trøtt morgen.....Etter en slitsom skoledag......Ved siden av leksene......Under ullpleddet foran tven.......Uansett, iskaffe er en sikker vinner, og gir herlig energi! Og dere, det er så mange muligheter! (vi vedder på at på et tidspunkt var det kun Voes frappuchino dere visste om,haha:)) Nyt vinteren, det er tid for ro og kos!

Her har dere noen typer;

Ismocca

oppskrift her

Frappe

oppskrift her

Iskremkaffe

oppskrift her

 

Årets beste morgen

Nyt den, for den er helt unik! Den kritthvite snøen utenfor som lyser opp hele stuen. Juletreet står der fortsatt. Alle gavene som ligger og venter på deg. Prøve ut ut alle gavene.  En kopp varm te. Sende koselige takkemeldinger. Spise rester av julemiddagen til frokost..Høre på julemusikk.. herlig,herlig! Ja, 25 desember kårer vi til årets beste morgen.  Er du enig?

 
Gleder meg til egen leilighet

Åh, å få muligheten til å møblere en leilighet på egenhånd ser jeg veldig fram til! Har en klar idé allerede på hvordan det skal se ut. Jeg liker en landlig og hvit stil med innslag av moderne minimalisme. Her er det mest fokus på det landlige:

  

Slik får du stilen:

* Fokuser på at basisen skal være hvit og delikat

* Kombiner moderne minimalistiske og moderne møbler med gammeldags tre

* Enkle blomster

* noen innslag av metall (eks stoler, lamper)

 

Fargeskala:Inspiration - fashion