Mat

M.I.N.I.M.A.L.I.S.M - the new trend

Minimalistiske smykker er noe jeg virkelig har følelsen av vil bli en 2013 trend. Så feminint og nydelig! Vi er lei av alle de stroe smykkene, alle detaljene.. Det er interresant; motebildet er hele tiden preget av kontraster. Når det voldsomme har vært trend lenge, går vi tilbake igjen!Jeg tror enkle smykker som disse vil være på ønskelisten til mange i det kommende året. 

 

I Get Inspirations rette ånd, har vi funnet de beste designerne og butikkene:

Line & Jo (fjærringen og øreringen + bildene nederst)

Coee (bilde nr1)

Etsy (nederst  venstre & høyre)

 

 FJER ARMBÅND - NYHED!RILLO SORT

Hva tror dere?

 

Ukas mattips - sjokolade mousse

På søndag lagde jeg denne lekkerbisken til faren min. Som vanlig hadde jeg glemt farsdag og trengte noe fort. Da fant jeg denne oppskriften på passionforbaking, en side sikkert de fleste har hørt om. Det tok ikke lang tid å lage den, og den hadde enkle ingredienser som man kan finne på en vanlig besinstasjon - noe som var greit for meg ettersom bensinstasjoner er det eneste som er åpent på en søndag.

Her kan dere finne oppskriften

Vi vil lese din blogg!

Ja, du hørte riktig. Vi er ikke noen fVaslke bloggere som skriver dette kun for kommentarer eller oppmerksomhet. Vi er interresert i dere! Vi er interresert i hva dere liker, føler, tenker - vi trenger inspirasjon fra dere! Så om liker mote, inspirasjon, livet, mat, musikk osv dere også -link til bloggen deres her! Så atr vi en titt inn i deres verdener!

Tumblr_m52j38ki8h1qlaa4do1_500_large

True trueUkas mattips - Skjokolade fondue!

 

A4gzwipcaaav227_largeY-o6zmdhwfu_large

Herlig og ikke minst lekkert å se på! Perfekt for en jentekveld

http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Sjokoladefondue-med-frukt

Frukten dypper du i sjokolade, og legger til tørk med bunnen ned og toppen med sjokolade opp. Ønsker du å dekorere med striper, lager du hvit sjokoladefondue i tillegg. Hell den hvite sjokoladen i en liten plastikkpose, klipp et lite hull, og så er det bare å presse ut hvite striper!:)

Tumblr_mcciu8bimz1qkbmago1_500_large